Smarte løsninger for bedrifter

En effektive kameraløsninger som sørger for at du får varslinger når noe av interesse inntreffer.

Utfordringer

Det kan være utfordrende for et kamera å forstå hvem som har noe på eiendommen din å gjøre og hvem som ikke har det. Hvilke bevegelser skal varsles og hvilke skal ikke?

bell

"Falske" alarmer

"Falske” alarmer reduserer verdien av dine kamera fordi du ikke lenger vil ta dem alvorlig.

wall-clock

Uønsket hendelse

Dersom et menneske oppholder seg i et definert området mer enn en gitt tid kan en alarm trigges.

copy

Når noe skjer

Du vet at noe er skjedd, du vet bare ikke når. Det tar tid å lete frem bildene og sende disse til politiet.

Slik fungerer det

Løsningsfordeler

Færre falske alarmer

Unngå mange falske alarmer utløst av regn, snø, dyr og vegitasjon som beveger seg i synsfeltet til kamera ved hjelp av AI (kunnstig intelligens)

Frekvens for falsk alarm < 3 %

Målklassifisering

Innebyggede algoritmer som gjennkjenner bl.a. bevegelsesmønster og som forstår hva kameraet ser og som lar deg bestemme hva du ønsker at skal utløse triggere.

Påvisningsklassifisering

MENNESKE / KJØRETØY / IKKE-MOTORISERT KJØRETØY

Effektiv innhenting

Systemet lar deg enkelt bla i hendelser basert på dine kriterier og gjør at du raskt f.eks. kan finne kun personer som har beveget seg i et bestemt område gjennom natten.

Reduser søketiden

Ofte stilte spørsmål

FAQ

Prisen avhenger av antall kamera, hvilken type kamera og kompleksiteten i løsningen. Vi tilbyr både finansiering og kontantkjøp. Bruk vår kalkulator for raskt å få et prisestimat.

Har du en god grunn til å innføre et tiltak som kameraovervåkning, som f.eks. at du skal sikre verdier eller pga. personsikkerhet så har du lov til å overvåke områder der ansatte jobber. Men, overvåkningen SKAL IKKE brukes for å følge med på ansattes prestasjoner eller effektivitet. I noen tilfeller kan det også være et krav at de ansatte som berøres av tiltaket skal gi sitt samtykke til overvåkningen. Linkvision hjelper deg med disse vurderingene og vi vil sørge for at løsningen vi leverer er i tråd med det til enhver tid gjeldende regel og- lovverk.

Alle kamera og opptakere leveres med 3- 5 års garanti. Som en del av vår serviceavtale kommer vi å bytter kamera og konfigurerer det helt uten kostnad for deg som kunde i hele denne perioden.